Framsidetext

Flyg med framtid 2011 är den främsta arenan för att diskutera våra utmaningar. Konferensen ger en övergripande bild av branschen; med tillbakablickar, men främst ett stort fokus på framtiden. Här får ledande experter och beslutsfattare möjligheter att nätverka med viktiga intressenter, kunder, media och politiker. Ett värdefullt forum för oss alla inom flygbranschen!

Årets 20-årsjubileum ägde rum i samarbete med Setterwalls advokatbyrå och Swedavia. Konferensen anordnades på Arlanda, Sky City – samma plats där allt började för 20 år sedan. På scen fanns bland annat Infrastrukturminister Catharina Elmsäter Svärd; Rickard Gustafson, vd SAS; Torborg Chetkovich , koncernchef Swedavia;  Sam Moore, Oxford Economics; Daniel Skjeldam, chief commercial officer Norwegian och många fler. Ebba Blitz var moderator.

BILDER OCH VISSA AV TALARNAS PRESENTATIONER FINNS ATT TILLGÅ I VÄNSTERMENYN

 

Gå till 2013 års konferens ”Sverige inom räckhåll” »