Konferens 30 januari: Sverige inom räckhåll

Hur kan vi göra hela Sverige mer tillgängligt och världen mer tillgänglig för Sverige? Ett seminarium om att resa, transportera och hitta nya vägar för ett framtida Sverige.

Välkommen till en eftermiddag där tillgänglighet, sysselsättning, välfärd, innovationer och turism står i centrum. Och där hela världen är inom räckhåll för svenskt näringsliv.

Infrastrukturminister Catharina Elmsäter-Svärd är på plats tillsammans med högintressanta beslutsfattare, politiker och företagsledare.

Boka in den 30 januari 2013 i almanackan redan nu, mer information kommer inom kort.

Konferensen äger rum på Waterfront Hotell i Stockholm.

För mer information, kontakta:
Anna Wilson, generalsekreterare Svenskt Flyg,
anna.wilson@svensktflyg.se

 

Föreningen Svenskt Flyg är en intresseorganisation som kommunicerar idéer, åsikter och kunskap om det kommersiella flyget och flygindustrin i Sverige. Syftet är att öka medvetenheten om flygnäringens ekonomiska och sociala samhällsnytta så att flygnäringen ges möjligheter att verka och utvecklas i Sverige. Svensk flygnäring skapar över 80 000 jobb i Sverige plus ytterligare 100 000 jobb inom turistnäringen och bidrar årligen med 53 miljarder till svensk BNP. Svenskt Flyg tar fram rapporter, policy briefs, analyser och arrangerar seminarier.