Inbjudan till frukostseminarium: Flygets betydelse för att hela Sverige ska kunna leva

Centerpartiet bjuder i samarbete med Svenskt Flyg in till frukostseminarium om flygets betydelse för att hela Sverige ska kunna leva.

Flygkommunikationer möjliggör smidiga och snabba resor mellan orter och länder som befinner sig långt ifrån varandra. Därför spelar flyget en avgörande roll för samhällsekonomin i en alltmer globaliserad värld.

Om de svenska företagens förutsättningar till internationellt utbyte och konkurrenskraft ska vara goda krävs det att infrastrukturen för flyget fungerar väl i olika delar av landet. Ju bättre möjligheterna blir att resa inom och utom landet, desto bättre förutsättningar skapas för innovationer, jobbtillväxt och regional utveckling.

Välkommen till ett intressant frukostseminarium där samhällsdebattören och författaren Nima Sanandaji tillsammans med Centerpartiet och Svenskt Flyg presenterar sin senaste rapport ”Full fart framåt – Flygets betydelse för jobb, innovationer och lokal utvecklingskraft”.

Tid: Den 13 februari kl 08:00 – 09:00
Plats: Riksdagen (myntmatsalen)
Anmälan: senast den 11 februari till stefan.johansson@riksdagen.se